PMU – BIOTEK PERMANENT MAKEUP

Vil du gerne spare tid hver morgen på at tegne læber, bryn og liner op. så er permanent makeup lige løsningen.

Hos By Bülow bliver du først bedøvet med emla-creme og derefter tegner vi op – du godkender og er selv med ved optegningen. Du underskriver herefter en samtykkeerklæring hvor der står at du er bekendt med hvad behandlingen indebærer. Herefter laver vi en let optegning med maskinen og du bliver herefter bedøvet igen således at det stort set er smertefrit. Det bedste resultat opnåes over 2 – 3 behandlinger. Der kan efter behandlingen komme en smule hævelse, men det forsvinder som regel efter et døgns tid. Derudover for man også en reme, med som skal smøres med en uges tid efter behandlingen.

Semipermanent Make-up er en form for tatovering som blegnes gradvis over 2-7 år.
Farvede pigmenter tilføres huden ved hjælp af en specialtilpasset nål. Nålens penetrerings-dybde er meget overfladisk – den passerer det yderste hornlag, men ikke den vaskulære læderhud. BIOTEK er verdens førende system indenfor permanent make-up.

BIOTEK er enklere at benytte, påføringen går hurtigere og det opleves næsten smertefrit i sammenligning med de fleste andre systemer. Dette grundet nålens overflade samt stilling i forhold til andre og selve teknikken som benyttes ved påføring.

BIOTEK giver desuden:

– Ingen/minimal blødning
– Farvestabilitet over tid.
– kræver færre opfyldninger
– mindre spild
– større valgfrihet
– over 100 farvemuligheder
– over 30 forskellige nålepatroner

Posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *